Természetesen Kayamar élőben, koncerten is megállja a helyét. Műsorában szerepelnek Bobby McFerrin-hangzású számok, átiratok, saját kompozíciók, énekel saját felvételére, a közönség témájára, állandó partnerekkel, a közönségből kiválasztott emberekkel. Minden szituációban feltalálja magát és mindenkire tud improvizálni. 


Számos színpadon bizonyította már rátermettségét a Sziget Fesztiváltól a Művészetek Palotáján át a céges rendezvényekig. A Göncz Renáta operaénekessel alkotott duójuk a slágerektől az egyéni improvizációkig terjedő skálán képes bármilyen helyzetben hangulatot teremteni.

A filmek, animációs filmek és a színházi előadások zenéjének megkomponálása Kayamar egyik erőssége. Külön megtiszteltetés volt, amikor a kolozsvári Babes Bolyai Egyetem Színház és Televízió szakán a "Wind song medley"-re készítettek a hallgatók báb vizsgaelőadást. Az alábbi videó a 2014-ben a világ hat legjobb videóklippje közé beválasztott "RE" szerzőjének, Simon Balázsnak a felkérésére készült.

Az alkalmazott zeneszerzés Kayamar egyik kifejezett erőssége.  A T-com "Rezene" zeneszerzői pályázatán például, több, mint 500 versenytársát utasította maga mögé sajátos acapella reklámzenéivel.

A jelentkezők három megadott videó egyikéhez kellett, hogy zenét írjanak. A "film 1" lett a nyertes pályamű. A "film 2" csak hab a tortán.

A GLS Nemzetközi vezetői csúcskonferencia szervezői szerettek volna valami egyedi, különleges megoldást a 160 országot felvonultató eseményükre. Külön kérésül volt, hogy a Tavaszi szél is szerepeljen a kompozícióban. Az eredményt alább tekintheti meg.